Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 35 od 43]

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::
rollo tomasi ::

ajmeeee, nisam ja valjda ljencina kao ona.  affraid 

uvijek se nasmijem kad se sjetim kako smo ucili donosenje loptice. bacim je ja prvi put, ona odjuri, uhvati je zubima i donese mi. drugi put se odgega, ali izvrsi zadatak. treci put ni ne mrdne, samo mi uputi pogled koji bi trebao znaciti - ej ludjace, ako se bas hoces rijesiti loptice, samo izvoli, ja ti je vise necu vracati.  Smile 

a znas onaj vic kad su papagaja ucili da peva
al prvo da drzi jednu nogu u vis , pa posle drugu ...
dalje nesmem jer ce mi definitivno ukinuti sampanjac  :shame1: 

ne znam  Sad 
mogu zamisliti sta je otprilike rekao, ali daj mi ga citiraj  Wink 

Gost

Anonymous
Gost

ne znam  Sad 
mogu zamisliti sta je otprilike rekao, ali daj mi ga citiraj  Wink 

Laughing  ... neznas
a ne mogu ga citirati al ide skraceno ovako

stoji papagaj na ljuljasci u kavezu i uce ga da peva
nauci on, kad mu kazu
aj sad digni jednu nogu i pevaj
otpeva on ... onda kazu , aj sad digni drugu i pevaj
opet on otpeva .. i onda mu kazu
aj sad digni obe noge i pevaj ...
a on njima
pa na kom qurcu cu stajati i pevati ?

tako i ti tvom psu , bacis jednom loptu , pa drugi put ... mogao te pitat
koji q ne odes sam kad vec volis bacati  Zubo 

Afraid1 

rollo tomasi

rollo tomasi

ha ha  Very Happy 

ja sam protumacio onako kako se meni ucinilo, a mozda je bas to znacio njezin pogled  Smile 

Gost

Anonymous
Gost

imala sam jako dugo psa ... tako da mi je to bilo logicnije da pomisli  Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

Mislim da svako prema sebi bira vrstu ljubimca ... a onda vremenom ako si imao psa od malena, formiras njegov karakter pa zato i imamo slucajeve da neke krvolocne vrste budu velike maze jer zive u takvom okruzenju i pudle koje napadaju iz sve snage jer su zlostavljane .

Kada sam bila u situaciji uzeti labradoricu, zaista sam to odlučila punim srcem, voljom i željom. Otišla sam u obitelj davatelja i gledala tu malu štenad u košarici sa intencijom da zaista osjetim koji/a od njih meni "pripada". Ubrzo sam se zagledala u svoju malenu, bila je crna k'o vrag, tiha, sklupčana, milooka i potpuno odvojena od drugih. Istog sam je trena privila uza sebe i tako smo zaljubljeno otišle doma. Prvih tjedan dana, raj na zemlji. U što se to počelo pretvarati nakon medenog mjeseca, ja to ne mogu opisati. Toliko me je vrtila, izvrtila, vodala u šetnju trčeći... nisam joj godinama mogla doći na kraj. To su bile traume od ranog jutra. Na jednoj svadbi mi je skinula cipelicu i pobjegla. U duhovnom smislu mislim da mi je bila prava priprema za dijete.  Very Happy 
Moja sestra je prošle godine veselo uskliknula za obiteljskim ručkom kako će mom malenom za drugi rođendan kupiti jednog čupavca, cijeli ostatak za stolom je istovremeno ispustio pribor iz ruku i vrisnuo; Neeeeeeeee!!! Laughing

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 35 <a href=Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 35 2013-05-04120959_zps03637754" />

Isti ste. Baš jako simpatični. Smile

rollo tomasi

rollo tomasi

whisperer ::

Mislim da svako prema sebi bira vrstu ljubimca ... a onda vremenom ako si imao psa od malena, formiras njegov karakter pa zato i imamo slucajeve da neke krvolocne vrste budu velike maze jer zive u takvom okruzenju i pudle koje napadaju iz sve snage jer su zlostavljane .

Kada sam bila u situaciji uzeti labradoricu, zaista sam to odlučila punim srcem, voljom i željom. Otišla sam u obitelj davatelja i gledala tu malu štenad u košarici sa intencijom da zaista osjetim koji/a od njih meni "pripada". Ubrzo sam se zagledala u svoju malenu, bila je crna k'o vrag, tiha, sklupčana, milooka i potpuno odvojena od drugih. Istog sam je trena privila uza sebe i tako smo zaljubljeno otišle doma. Prvih tjedan dana, raj na zemlji. U što se to počelo pretvarati nakon medenog mjeseca, ja to ne mogu opisati. Toliko me je vrtila, izvrtila, vodala u šetnju trčeći... nisam joj godinama mogla doći na kraj. To su bile traume od ranog jutra. Na jednoj svadbi mi je skinula cipelicu i pobjegla. U duhovnom smislu mislim da mi je bila prava priprema za dijete.  Very Happy 
Moja sestra je prošle godine veselo uskliknula za obiteljskim ručkom kako će mom malenom za drugi rođendan kupiti jednog čupavca, cijeli ostatak za stolom je istovremeno ispustio pribor iz ruku i vrisnuo; Neeeeeeeee!!! Laughing

haaaaa, tromatizirala (bella, ovo je rijec iz kultaskog vokabulara) vas je za citav zivot. a dobro u prici je to sto zakljucujem da ste slozna obitelj  Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

haaaaa, tromatizirala (bella, ovo je rijec iz kultaskog vokabulara) vas je za citav zivot. a dobro u prici je to sto zakljucujem da ste slozna obitelj  Very Happy 

pa to i jeste najlepse , stvoriti odnos ... e sad sto je vrlo slican sa odnosom prema detetu ujedno je i dobra praksa
Moj pas je imao godinu dana kad se beba rodila ... nezna se ko je bio gori , narocito udruzeni... zato su zajedno dobijali i vaspitne , jedno po gooozi a drugo po nosu

Gost

Anonymous
Gost

To su ti rijetki obiteljski trenuci u kojima brzinom svjetlosti detektiramo kolektivnu dobrobit... Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

To su ti rijetki obiteljski trenuci u kojima brzinom svjetlosti detektiramo kolektivnu dobrobit... Very Happy

samo si odlozila ... cim poraste i shvati da si i ti imala psa , nista ga nece zadrzati ako pozeli  Zubo

Poslednji izmenio Anabela dana 11/1/2014, 01:26, izmenjeno ukupno 1 puta

rollo tomasi

rollo tomasi

tnx. iskreno, ja sebe ne vidim takvim.
isprobavam avatar. mislim da imam slican problem kao i ljudi koji se odluce na estetski zahvat na licu. trebat ce vremena da se priviknem  Smile 

Gost

Anonymous
Gost

isprobavam avatar. mislim da imam slican problem kao i ljudi koji se odluce na estetski zahvat na licu. trebat ce vremena da se priviknem  Smile 

ti spadas u one koji tesko menjau avatar kao i ja
probaj pa ako ne ide vrati  Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

Odličan! Zadrži ga.. Smile

Morat ću vas napustiti. Cmoknite se sada u miru. silly Čitamo se. Smile

Gost

Anonymous
Gost

Dobar ti je nov avic

Gost

Anonymous
Gost

svi ste avatare promienili a mene tko yebe ..jell?? pičke jedne

a tko je ovi jadnik : vedad.banda@hotmail.com. neki muđahedin or??

Gost

Anonymous
Gost

ja imam sto godina...đizss

Gost

Anonymous
Gost

Čaj od konoplje na našim policama!Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 35 Sdq2

Kaže CannaBio,
"Na tržište smo plasirali prvi hrvatski čaj konoplje sastavljen od lista, klasa i sjemenki konoplje.."

Dobar za probavu, snižava visoki tlak i kolesterol, a definitivno smiruje živce i pomaže kod nesanice.

Pakiranje od 40 g - 49,00 kn.

ovi zagrepčanci sve imaju:))))))

Za sve ostalo, prošećite do Kvatrića

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::

a tko je ovi jadnik : vedad.banda@hotmail.com. neki muđahedin or??

nezna se ... veliki brat moguce  Pope 

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
Čaj od konoplje na našim policama!Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 35 Sdq2  

Kaže CannaBio,
"Na tržište smo plasirali prvi hrvatski čaj konoplje sastavljen od lista, klasa i sjemenki konoplje.."

Dobar za probavu, snižava visoki tlak i kolesterol, a definitivno smiruje živce i pomaže kod nesanice.

Pakiranje od 40 g - 49,00 kn.

ovi zagrepčanci sve imaju:))))))

Za sve ostalo, prošećite do Kvatrića

Kod mene je blize... iza svakog coska .  Zubo 
Znaci moracu do zg opet  Wallbash ... al kako cu preko carine ovim mojim objasniti da je to za lilule  Countsheep 

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::svi ste avatare promienili a mene tko yebe ..jell?? pičke jedne

i mene su bacili u bed. promijene avatare na neke iz crtica, taman se uklopim, a oni vec mijenjaju. gdje da sad nadjem neku podobnu facu  Sad 

a i ne volim takve avatare stavljat

Gost

Anonymous
Gost

i mene su bacili u bed. promijene avatare na neke iz crtica, taman se uklopim, a oni vec mijenjaju. gdje da sad nadjem neku podobnu facu  Sad 

Pa ti si dobar! : )) Cuko je genijalan. Ali mozemo ti opet nesto predloziti, ne brini. Imamo te u vidu.

Nego, sad nesto gledam Bellin avatar Very Happy i razmisljam kako fino pristaje uz moj. : )) Bas polijep lezbijski par. : )) Je l' da, Bella?

rollo tomasi

rollo tomasi

Ligeja ::

Pa ti si dobar! : )) Cuko je genijalan. Ali mozemo ti opet nesto predloziti, ne brini. Imamo te u vidu.

Nego, sad nesto gledam Bellin avatar :Di razmisljam kako fino pristaje uz moj. : )) Bas polijep lezbijski par. : )) Je l' da, Bella?

i ja bih se okrenuo za takvim parom  Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

Rollo, gdje nestade?

Gost

Anonymous
Gost

Ligeja ::

Nego, sad nesto gledam Bellin avatar :Di razmisljam kako fino pristaje uz moj. : )) Bas polijep lezbijski par. : )) Je l' da, Bella?

i ja bih se okrenuo za takvim parom  Very Happy 

Ovako?  :whisprofil: 

rollo tomasi

rollo tomasi

Ligeja ::Rollo, gdje nestade?

testiram nesto

test

test

li, kako ti se cini?
jos u potpis stavim vicky christina  Smile 

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 35 od 43]