Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 36 od 43]

rollo tomasi

rollo tomasi

Ligeja ::
rollo tomasi ::

Pa ti si dobar! : )) Cuko je genijalan. Ali mozemo ti opet nesto predloziti, ne brini. Imamo te u vidu.

Nego, sad nesto gledam Bellin avatar :Di razmisljam kako fino pristaje uz moj. : )) Bas polijep lezbijski par. : )) Je l' da, Bella?

i ja bih se okrenuo za takvim parom  Very Happy 

Ovako?  :whisprofil: 

Smile))) ipak malo pitomije

Gost

Anonymous
Gost

Ligeja ::Rollo, gdje nestade?

testiram nesto

test

test

li, kako ti se cini?
jos u potpis stavim vicky christina  Smile 

Eh, pronasla sam krivi trenutak otkidati na Bellu..  Shocked 

Da nisam lezbica, sad bi srce zatreperilo. : ))

Odoh! Ostavi taj.  Embarassed 

rollo tomasi

rollo tomasi

cekaj, kud ces?
jos uvijek pokusavam desifrirat tvoj post. zasto krivi trenutak? javier te pokolebao?

rollo tomasi

rollo tomasi

i stvarno ode.  Sad  svasta.

ma, neka. barem se outala. sad joj je sigurno lakse  Smile 

Gost

Anonymous
Gost

Nego, sad nesto gledam Bellin avatar :Di razmisljam kako fino pristaje uz moj. : )) Bas polijep lezbijski par. : )) Je l' da, Bella?

mmmmm ... uzivljavam se ... like it  Up 

i ja bih se okrenuo za takvim parom  Very Happy 

ha... i tata bi sine ... shtos' naivan  silly 

Eh, pronasla sam krivi trenutak otkidati na Bellu..  Shocked 

Da nisam lezbica, sad bi srce zatreperilo. : )) 

pazi sad  Sperm  ... ostavila si me da patim sa sve sampanjcem  Sad

rollo tomasi

rollo tomasi

sad bi ja ovdje nesto napisao, ali necu. da ne kvarim idilu  Lurker 

Gost

Anonymous
Gost

sad bi ja ovdje nesto napisao, ali necu. da ne kvarim idilu  Lurker 

a bitno da si ti zgrabio te poslednje kokice pa bi u bioskop  Crying or Very sad 
sto si taki' necu moci zaspati razmisljajuci sta si mislio reci

rollo tomasi

rollo tomasi

pa kazem idila. izmedju tebe i li. trebalo bi vam pustiti prostora. onda ja onako mangupski samo malo spamam.
dobar mi je stos kad sam jednom vidio novoofarbanu fasadu na kuci. sve se sjajilo od ljepote. samo sto je netko sprejem napisao badava ste krecili. nikako ne odobravam bilo koji vid devastacije, ali tome sam se morao nasmijati. tako sam i ja vama upao u sistem. Cool 

Gost

Anonymous
Gost

ma samo ti upadaj ... sve sto je savrseno ima neku unutrasnju falinku  Wink 

Gost

Anonymous
Gost

pa kazem idila. izmedju tebe i li. trebalo bi vam pustiti prostora. onda ja onako mangupski samo malo spamam.
dobar mi je stos kad sam jednom vidio novoofarbanu fasadu na kuci. sve se sjajilo od ljepote. samo sto je netko sprejem napisao badava ste krecili. nikako ne odobravam bilo koji vid devastacije, ali tome sam se morao nasmijati. tako sam i ja vama upao u sistem. Cool 

Anabela ::ma samo ti upadaj ... sve sto je savrseno ima neku unutrasnju falinku  Wink 

Sto ce reci, Bella je "bipsic".  :shame1: 

Gost

Anonymous
Gost

a sta ces ... kad ''neprijatelja'' ne mozes pobediti , a onda mu se pridruzi  Strip 

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::

a sta ces ... kad ''neprijatelja'' ne mozes pobediti , a onda mu se pridruzi  Strip 

Ne mogu ja to. Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

Ma salim se ... opustenoooo  Wink 

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::

Ma salim se ... opustenoooo  Wink 

Pa i ja se šalim čitavo vrijeme. Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

Meni treba vreme da vas pohvatam kad se salite a kad se neko nece uvrediti ili pogresno shvatiti .
Jedva sam rolla navikla da ne pobegne kad mu dam cmoku , meseciiiii su potrajali  Laughing 

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::Meni treba vreme da vas pohvatam kad se salite a kad se neko nece uvrediti ili pogresno shvatiti .
Jedva sam rolla navikla da ne pobegne kad mu dam cmoku , meseciiiii su potrajali  Laughing 

Pa je.. ali meni se to dešava i u rl-u. Npr., često sam rastresena i, katkad, razgovarajući s ljudima, neke rečenice samo pomislim, a druge (koje se na njih nastavljaju) izgovorim i onda se čudim kako me ne razumiju. Dakle, zaboravim da ne razmišljam "glasno" i da ne postoje "čitači misli".

Gost

Anonymous
Gost

To samo znaci da si vise u svom svetu ... primetila sam slicno i kod sebe u neko vreme unazad
ali tacno znam odakle to, tako da menjam postupno

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::To samo znaci da si vise u svom svetu   ... primetila sam slicno i kod sebe u neko vreme unazad
ali tacno znam odakle to, tako da menjam postupno

A šteta, bude baš komičnih trenutaka. Smile

Na primjer, očekujem odgovor pola dana i onda se nervozno iskesim na osobu kojoj sam, kao, postavila pitanje, a ona me gleda očiju poput sarmi i tiho promuca da pitanje nije ni čula.

A bubice. Često se ispričavam, da skratim.

Gost

Anonymous
Gost

Very Happy  ... i posle ja nosam sampanj case

Mogu samo na pogresan nacin koji ne cilja direktno u metu da postavim pitanje , a sve iz razloga da ce neko i tako razumeti sustinu ... ali avaaaj , shvatila sam da je to pogresan nacin .
Sto me podsetilo da moram traziti jedan dokument jasno i glasno u par reci a ne fino . Rezultat je isti al prvi nacin duze traje dok im dodje iz dooopeta u glavu .

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::Very Happy  ... i posle ja nosam sampanj case

Mogu samo na pogresan nacin koji ne cilja direktno u metu da postavim pitanje , a sve iz razloga da ce neko i tako razumeti sustinu ... ali avaaaj , shvatila sam da je to pogresan nacin .
Sto me podsetilo da moram traziti jedan dokument jasno i glasno u par reci a ne fino . Rezultat je isti al prvi nacin duze traje dok im dodje iz dooopeta u glavu .

Izbacilo me usred pisanja. :-/  Mislim da susjed opet nije platio racun.   Zubo 

Ima jedan tip. Occam se zvase. Veli: Ne kompliciraj! Prevedeno na zadanu temu, ne ustrucavaj se biti direktna da bi pojednostavila stvari.

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::ma samo ti upadaj ... sve sto je savrseno ima neku unutrasnju falinku  Wink 

to joj automatski 50% povecava sanse za sex  Very Happy 

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::Meni treba vreme da vas pohvatam kad se salite a kad se neko nece uvrediti ili pogresno shvatiti .

i morao se naviknuti, kao magarac na batine  Boh 

Gost

Anonymous
Gost

to joj automatski 50% povecava sanse za sex  Very Happy 

Svakoga dana , u svakom pogledu , napredujem sve vise !

50% je nebrojeno puta vise od 0%  Bigreenbounce 

Gost

Anonymous
Gost

i morao se naviknuti, kao magarac na batine  Boh 

ajmeeee .... druze ... moram ti reci onako u rukavicama ....

Zaista moras promeniti nesto u pristupu zenama  Zubo 

a nema veze  Chekkiss 

rollo tomasi

rollo tomasi

dobro da je bilo u rukavicama. i to onim sto sluze kao modni dodatak.
zamisli da je bilo u ovim  Boxing 

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 36 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu