eh, ti baš pogodiš trenutakwhisperer ::Lijep vrt Urby!
Bok Baso... ja došla na špicu.
joj, moram gibat ćaoooooooooo
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
eh, ti baš pogodiš trenutakwhisperer ::Lijep vrt Urby!
urbanstyle ::whisperer ::Lijep vrt Urby!
čekaj da ga još malo sredim..pa kad se počnem *určiti sa slikama...(božee kak se ja trudim s tobom biti fina...nekak mi skroz neugodno napisati kurčiti kad si ti tu)
bila sam si isplanirala opaliti vikend sve tamo do 02.05..ali moram biti u splitu 29.04..skok je u điru
Cat_ ::escaped ::
da bogati! imaćemo i za naftu...možemo i švercat evo ja svaki put dođem i prešvercam par kila kamenja u džepovima...ili sad dok je još šengenska granica izvozim ti i isporučujem kamenje praćkom preko granice...
a jebiga dešava se nije jedini oko zna loše procijenit dubinu mora pogotovo ako je bistro pa ti se čini jako duboko a ustvari je pličina. i ja sam jednom skočio i zaorao po dnu cijelim licem...to je bio pilling...
Kako samo razvijamo biznis...
Ma sta zna Austrijanac sta je more. Uhvati, pa skace! A onda buuum, tras, krsh, jaaaoj.
Haha, da piling. Nadam se da je nakon tog pilinga koza ipak zarasla bez oziljaka.
Ja nisam imala takvih dogadjaja, ali sam jednom na Kritu uletela u more i pored ogromnih talasa. Svi su se zaleteli, a ne samo ja, jer je nekako izgledalo lepo. Odjednom me je talas zahvatio, povukao i uvukao u sebe, provrteo me par puta u krug i izbacio van. Sklanjam kosu sa lica, ispod sebe osecam da se nesto pokrece, otvaram oci i vidim nekog decka od nekih 14 do 16 godina kako bulji, ali ne u moje lice, nego malo nize i onda primetim da lezim na detetu, gornji deo bikinija se sav uvrnuo, cice ispale "na slobodno", mali zinuo oci mu ispale, gace mi pune peska...Ma strashno.
whisperer ::urbanstyle ::whisperer ::Lijep vrt Urby!
čekaj da ga još malo sredim..pa kad se počnem *určiti sa slikama...(božee kak se ja trudim s tobom biti fina...nekak mi skroz neugodno napisati kurčiti kad si ti tu)
bila sam si isplanirala opaliti vikend sve tamo do 02.05..ali moram biti u splitu 29.04..skok je u điru
Jebi se
Dođem ubrzo u Split, nadam se da ćeš me fino ugostit'..
Cmok koke, se čitamo
bazilija ::ja sam pila sok od cikle, mrkve i jabuke, reakcija je da pišam krv
jesi li nabila kesice na klipiće uz gredice?urbanstyle ::kupila sam 2 tikvice,1 papriku rogu.. 2 parike babure i 1 kukumar..morala sam na sadnice napisati šta je šta
ne skrivam se..nego pijem kaficu ..nisam je dva dana popila ..sad čekam reakciu
Anabela ::nemoj kafu s mlekom ... iz nekih razloga je ta kombinacija teska za zeludac
moš mislit što će biti kad isprobam sjeckalicu (zob, mlijeko, orasi, kikiriki, sušene brusnice, banane, maline)?urbanstyle ::bazilija ::ja sam pila sok od cikle, mrkve i jabuke, reakcija je da pišam krv
a ludo
bazilija ::
moš mislit što će biti kad isprobam sjeckalicu (zob, mlijeko, orasi, kikiriki, sušene brusnice, banane, maline)?
a srca tiii..ahhahahhaharollo tomasi ::bazilija ::
moš mislit što će biti kad isprobam sjeckalicu (zob, mlijeko, orasi, kikiriki, sušene brusnice, banane, maline)?
sraces muesli?
oćmo to oglasit?rollo tomasi ::bazilija ::
sraces muesli?
bazilija ::oćmo to oglasit?rollo tomasi ::bazilija ::
sraces muesli?
i listić menterollo tomasi ::bazilija ::oćmo to oglasit?rollo tomasi ::
sraces muesli?
ajmo. nas slogan: u baze TAZE!!!!
ocmo dodat i grozdjice?
Anabela ::a gde je tu kasika meda ? da sladi
e jeste grozni ... meni je slican dorucak vec godinama al sam izbacila to zrnevlje ... goji
rollo tomasi ::Anabela ::a gde je tu kasika meda ? da sladi
e jeste grozni ... meni je slican dorucak vec godinama al sam izbacila to zrnevlje ... goji
med dodajes po zelji
razradit cemo mi to. nagovorit cemo bazu da ponekad jede i neko zrnje koje ne goji.
samo jos nek' proba sredi pakovanje.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu