Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 14 od 43]

bazilija

bazilija

whisperer ::Lijep vrt Urby!
Bok Baso... ja došla na špicu.
eh, ti baš pogodiš trenutak Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687
joj, moram gibat ćaoooooooooo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 1510378616

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::

čekaj da ga još malo sredim..pa kad se počnem *určiti sa slikama...(božee kak se ja trudim s tobom biti fina...nekak mi skroz neugodno napisati kurčiti kad si ti tu) Laughing

bila sam si isplanirala opaliti vikend sve tamo do 02.05..ali moram biti u splitu 29.04..skok je u điru Wink

Laughing Jebi se
Dođem ubrzo u Split, nadam se da ćeš me fino ugostit'..

Cmok koke, se čitamo Wink

Gost

Anonymous
Gost

znam ja sve vas koji rado dolazite kad sunce grane .. Very Happy što vas nema preko zime

ako dolaziš.. javi par dana prije da znam uteć Zubo

Gost

Anonymous
Gost

Cat_ ::
escaped ::
da bogati! imaćemo i za naftu...možemo i švercat evo ja svaki put dođem i prešvercam par kila kamenja u džepovima...ili sad dok je još šengenska granica izvozim ti i isporučujem kamenje praćkom preko granice...

a jebiga dešava se nije jedini oko zna loše procijenit dubinu mora pogotovo ako je bistro pa ti se čini jako duboko a ustvari je pličina. i ja sam jednom skočio i zaorao po dnu cijelim licem...to je bio pilling... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 2493160508

Kako samo razvijamo biznis... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687

Ma sta zna Austrijanac sta je more. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018 Uhvati, pa skace! A onda buuum, tras, krsh, jaaaoj.

Haha, da piling. Nadam se da je nakon tog pilinga koza ipak zarasla bez oziljaka.

Ja nisam imala takvih dogadjaja, ali sam jednom na Kritu uletela u more i pored ogromnih talasa. Svi su se zaleteli, a ne samo ja, jer je nekako izgledalo lepo. Odjednom me je talas zahvatio, povukao i uvukao u sebe, provrteo me par puta u krug i izbacio van. Sklanjam kosu sa lica, ispod sebe osecam da se nesto pokrece, otvaram oci i vidim nekog decka od nekih 14 do 16 godina kako bulji, ali ne u moje lice, nego malo nize i onda primetim da lezim na detetu, gornji deo bikinija se sav uvrnuo, cice ispale "na slobodno", mali zinuo oci mu ispale, gace mi pune peska...Ma strashno. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 1805953252

Very Happy Very Happy jao katooo

Cat_

Cat_

whisperer ::

čekaj da ga još malo sredim..pa kad se počnem *určiti sa slikama...(božee kak se ja trudim s tobom biti fina...nekak mi skroz neugodno napisati kurčiti kad si ti tu) Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789

bila sam si isplanirala opaliti vikend sve tamo do 02.05..ali moram biti u splitu 29.04..skok je u điru Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 1071211947

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789 Jebi se
Dođem ubrzo u Split, nadam se da ćeš me fino ugostit'..

Cmok koke, se čitamo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 1071211947

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687 Kako vas dve niste normalne. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687

bazilija

bazilija

Kapulice, šta se praviš nevidljiva? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018

Gost

Anonymous
Gost

kupila sam 2 tikvice,1 papriku rogu.. 2 parike babure i 1 kukumar..morala sam na sadnice napisati šta je šta silly

ne skrivam se..nego pijem kaficu ..nisam je dva dana popila ..sad čekam reakciu

bazilija

bazilija

ja sam pila sok od cikle, mrkve i jabuke, reakcija je da pišam krv Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789

Gost

Anonymous
Gost

nemoj kafu s mlekom ... iz nekih razloga je ta kombinacija teska za zeludac

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::ja sam pila sok od cikle, mrkve i jabuke, reakcija je da pišam krv Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789

silly a ludo

bazilija

bazilija

urbanstyle ::kupila sam 2 tikvice,1 papriku rogu.. 2 parike babure i 1 kukumar..morala sam na sadnice napisati šta je šta Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018

ne skrivam se..nego pijem kaficu ..nisam je dva dana popila ..sad čekam reakciu

jesi li nabila kesice na klipiće uz gredice? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::nemoj kafu s mlekom ... iz nekih razloga je ta kombinacija teska za zeludac

nisam..inače ne pijem kaficu sa mlijekom..ta nisam pi*kica Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

jel esko tutek

bazilija

bazilija

bazilija ::ja sam pila sok od cikle, mrkve i jabuke, reakcija je da pišam krv Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018 a ludo
moš mislit što će biti kad isprobam sjeckalicu (zob, mlijeko, orasi, kikiriki, sušene brusnice, banane, maline)? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687

rollo tomasi

rollo tomasi

bazilija ::
moš mislit što će biti kad isprobam sjeckalicu (zob, mlijeko, orasi, kikiriki, sušene brusnice, banane, maline)? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687

sraces muesli? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 978158197

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::

a srca tiii..ahhahahhaha Laughing Laughing Laughing

bazilija

bazilija

oćmo to oglasit? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 277638789

bazilija

bazilija

urbičice, nu
Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 Jpxls4vjf5wam4xd6n38

Gost

Anonymous
Gost

jel ovogodišnji..da se počnem veseliti da je i moj procvjetao...

Gost

Anonymous
Gost

a nu tebi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018... kad je samo za nju

( lep je ... to ce tek da raste )

rollo tomasi

rollo tomasi

ajmo. nas slogan: u baze TAZE!!!!
ocmo dodat i grozdjice?

ima jos. proba, mozes li septicku nekako spojit na proizvodnu traku? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 650269930

bazilija

bazilija

ajmo. nas slogan: u baze TAZE!!!!
ocmo dodat i grozdjice?
i listić mente Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 253468018

Gost

Anonymous
Gost

a gde je tu kasika meda ? da sladi
e jeste grozni ... meni je slican dorucak vec godinama al sam izbacila to zrnevlje ... goji

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::a gde je tu kasika meda ? da sladi
e jeste grozni ... meni je slican dorucak vec godinama al sam izbacila to zrnevlje ... goji

med dodajes po zelji Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 650269930
razradit cemo mi to. nagovorit cemo bazu da ponekad jede i neko zrnje koje ne goji. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687
samo jos nek' proba sredi pakovanje.

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::a gde je tu kasika meda ? da sladi

med dodajes po zelji Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 650269930
razradit cemo mi to. nagovorit cemo bazu da ponekad jede i neko zrnje koje ne goji. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 14 364988687
samo jos nek' proba sredi pakovanje.

nek se nađe i koje xxl pakovanje Laughing

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 14 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu