vise zrnevlja , vece pakovanje ... neg doda i mekinja ... prizvodnja povecana garantovano
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
bazilija ::ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem
ako ti kažem da s glavnog puta iza zgrade s imenom xxl skrećem na plac, hoćeš li mi vjerovati?rollo tomasi ::bazilija ::ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem
jel'poso xxl?
urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena
uff što mi je riža dobra..mljac
bazilija ::ako ti kažem da s glavnog puta iza zgrade s imenom xxl skrećem na plac, hoćeš li mi vjerovati?rollo tomasi ::bazilija ::ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem
jel'poso xxl?
jedne večeri skuhala ja rižu i sva oduševljena njenim okusom pošaljem burazu sms "uh, što volim rizu"urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena
bazilija ::jedne večeri skuhala ja rižu i sva oduševljena njenim okusom pošaljem burazu sms "uh, što volim rizu"urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena
i dobijem poruku da poruka nije poslana i ja ponovim
i tako jedem ja jedem kad brat zove i veli - oke, oš prestat, skonto sam da voliš rizu!
dobio je deset poruka za redom koje su imale sadržaj "uh, sto volim rizu!"
to ti je od moje cikleurbanstyle ::bazilija ::jedne večeri skuhala ja rižu i sva oduševljena njenim okusom pošaljem burazu sms "uh, što volim rizu"urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena
i dobijem poruku da poruka nije poslana i ja ponovim
i tako jedem ja jedem kad brat zove i veli - oke, oš prestat, skonto sam da voliš rizu!
dobio je deset poruka za redom koje su imale sadržaj "uh, sto volim rizu!"
ja sam noćas sanjala da sam sva krvava ..omgg
urbanstyle ::odo ja sad malo off..
sad će kamijoni- teret prinit vamo..a moglo bi zassmrdit
daj adresu da ti može isporučitrollo tomasi ::urbanstyle ::odo ja sad malo off..
sad će kamijoni- teret prinit vamo..a moglo bi zassmrdit
nadam se da je proba sve uredno zapakirao.
odoh i ja, ubrat jos ovaj komadic dana
Anabela ::dobro da ga imas ... sta bi bilo da ga nemas
Anabela ::rollo kako cesnjak ?
cujem da bamficka potkupljuje komisiju da resi u njenu korist , ciji je lepsi
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu