Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 15 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

vise zrnevlja , vece pakovanje ... neg doda i mekinja ... prizvodnja povecana garantovano

rollo tomasi

rollo tomasi

bazo, jesi'l vidjela sta moras vecerat?
forsiraj mekinje Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 364988687

Gost

Anonymous
Gost

mašalaa..vidim ja da se ova aleja poprave gnoji Laughing

Gost

Anonymous
Gost

eko djubrivom Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 3630314092 ... moras... ako cete u jevropu

bazilija

bazilija

ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

rollo tomasi

rollo tomasi

bazilija ::ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

jel'poso xxl? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 277638789

Gost

Anonymous
Gost

vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena Surprised

uff što mi je riža dobra..mljac

bazilija

bazilija

rollo tomasi ::
bazilija ::ljudi radim vamo nešto, ne pregonite s mekinjama da ne zaserem Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

ako ti kažem da s glavnog puta iza zgrade s imenom xxl skrećem na plac, hoćeš li mi vjerovati? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 253468018

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 3112022095

tako to biva kad se spoje pun mjesec i petak Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 1371890812

rollo tomasi

rollo tomasi

bazilija ::

ako ti kažem da s glavnog puta iza zgrade s imenom xxl skrećem na plac, hoćeš li mi vjerovati? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 253468018

naravno. nikad nisam cuo da si lagala Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2487213234

Gost

Anonymous
Gost

odo ja sad malo off..

sad će kamijoni- teret prinit vamo..a moglo bi zassmrdit Very Happy

bazilija

bazilija

urbanstyle ::vi danas niste baš svoi...ja sam zaprepaštena Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 3112022095

jedne večeri skuhala ja rižu i sva oduševljena njenim okusom pošaljem burazu sms "uh, što volim rizu"
i dobijem poruku da poruka nije poslana i ja ponovim
i tako jedem ja jedem kad brat zove i veli - oke, oš prestat, skonto sam da voliš rizu!
dobio je deset poruka za redom koje su imale sadržaj "uh, sto volim rizu!" Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

Gost

Anonymous
Gost

jedne večeri skuhala ja rižu i sva oduševljena njenim okusom pošaljem burazu sms "uh, što volim rizu"
i tako jedem ja jedem kad brat zove i veli - oke, oš prestat, skonto sam da voliš rizu!
dobio je deset poruka za redom koje su imale sadržaj "uh, sto volim rizu!" Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

Very Happy

ja sam noćas sanjala da sam sva krvava ..omgg

bazilija

bazilija

urbanstyle ::

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 364988687

ja sam noćas sanjala da sam sva krvava ..omgg
to ti je od moje cikle Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::odo ja sad malo off..

sad će kamijoni- teret prinit vamo..a moglo bi zassmrdit Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 364988687

nadam se da je proba sve uredno zapakirao. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 650269930
odoh i ja, ubrat jos ovaj komadic dana

bazilija

bazilija

urbanstyle ::odo ja sad malo off..

sad će kamijoni- teret prinit vamo..a moglo bi zassmrdit Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 364988687

nadam se da je proba sve uredno zapakirao. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 650269930
odoh i ja, ubrat jos ovaj komadic dana
daj adresu da ti može isporučit Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2493160508
CU medenjaki Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2103655272

escaped

ribam keramičke pločice četkicom za zube ko na golom otoku jebote... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 281148237 i ne kužim zašto mi treba ta jebena osobna kad imam OIB? jebala ih osobna iskaznica da ih jebala, našli su me i bez osobne, imaju OIB tamo im sve piše i kad sam zadnji put jebo. zaštopao mi se printer sad moram raspakiravat novi printer Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 2619158754

Gost

Anonymous
Gost

dobro da ga imas ... sta bi bilo da ga nemas Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 253468018

escaped

Anabela ::dobro da ga imas ... sta bi bilo da ga nemas Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 253468018

ma imam printera svakakvih i onih igličnih što idu na ribbon traku...nije to nego mi je tlaka sad raspakiravat novi printer za isprintat 6 listova papira. i sad me jebu s tom ličnom kartom jebeš mi sve ako im ne dignem pola općine u vazduh.

Gost

Anonymous
Gost

a krenuo si , krenuo da je radis Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 277638789 ... nista ti se ja to ne razumem ... ja uzmem sluzbeni kad treba
aj ne divljaj nego to raspakuj ... dzaba trosis energiju , kad mora
bolje jace udri po plocicama

otisla sam ... pozdrav svima

Gost

Anonymous
Gost

Još sam danas i celer posadila, peršin sam ranije, a za sve ostalo bit će tržnica...

Gost

Anonymous
Gost

rollo kako cesnjak ? Laughing
cujem da bamficka potkupljuje komisiju da resi u njenu korist , ciji je lepsi

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::rollo kako cesnjak ? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 277638789
cujem da bamficka potkupljuje komisiju da resi u njenu korist , ciji je lepsi

dobro napreduje. lijepo ga je vidjeti onako stasitoga i okopanog. jos mu je jucerasnja kisa svakako pomogla. kapulica je nesto stidljiva, ali... tjesim se da je to stoga sto sam je kasnije zasadio
a bamficka... sta bi covjek drugo i ocekivao od nje? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 1371890812 kad bih bar znao da u komisiji ima i zena. znam da svi vole novac, ali uzdam se u to da neke padaju i na sarm Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 15 364988687

Gost

Anonymous
Gost

Bice kapulice ne brini Wink

Hvala Bogu da se nadje i neko musko koje ne misli da sve padaju na novac
tako da sa sarmom ti neverovatno visoko raste rejting , cula sam da su u vecini zene
imas velike sanse

Gost

Anonymous
Gost

al mi je avatar ko bilbord na Terazijama Zubo
moram to nekako smanjiti

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 15 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu