Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 29 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

czigo gori od želje da mu jaranitza dođe...  Very Happy

escaped

urbanstyle ::czigo gori od želje da mu jaranitza dođe...  Very Happy
pa neka mu dođe pravu temperu neću banirat. taman nam treba malo andrenalina....

Gost

Anonymous
Gost

imam ja viška- oćeš

escaped

urbanstyle ::imam ja viška- oćeš

ne hvala. imam i ja viška. bolje da to damo Liniću pa nek mu pukne srce udbaško jebo mu pas mater...

Gost

Anonymous
Gost

a oke..mislila sam 

part 2 - seljaci i poljoprivrednici - sad će biti velikih sranja...odjebao ih je promptno

escaped

urbanstyle ::a oke..mislila sam 

part 2 - seljaci i poljoprivrednici - sad će biti velikih sranja...odjebao ih je promptno

Linić je veoma opasan psihopata i ima loše namjere. koja budala može usred sezone naredit zatvaranje ugostiteljskih objekata? ta budala može bit samo Linić.

escaped

što se tiče poljoprivrednika, ja da sam na njihovom mjestu preorao bih cijeli jelačić plac i zasadio konoplju.

Gost

Anonymous
Gost

slažem se da se ne zatvara u sred sezone - i nije to u redu , jer s takvim načinom kažnjava i goste koji su trenutno u hrvatskoj, tjeraju ih van, otkazuju aranžmane i milijun popratnih ružnih slika koji nosi sam taj čin zatvaranja 

poslodavce treba kažnjavati i to rigorozno - dapače- jer ako je onaj hoteljer iz senja uspio u dan uplatiti 800 tisuća kuna duga, onda se može na taj način uvjetvati- do sutra u toliko i toliko sati molim uplatu...

linić je isključiv ili ili   Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::što se tiče poljoprivrednika, ja da sam na njihovom mjestu preorao bih cijeli jelačić plac i zasadio konoplju.
 ma ja mislim da su ti poljoprivrednici nešto zasrali odavno....pa jebote, nemoguće je da im država nije davala poticaje...ili su oni uzimali i više nego što mogu vratiti ..il je ovo sve u kurcu ...

escaped

urbanstyle ::slažem se da se ne zatvara u sred sezone - i nije to u redu , jer s takvim načinom kažnjava i goste koji su trenutno u hrvatskoj, tjeraju ih van, otkazuju aranžmane i milijun popratnih ružnih slika koji nosi sam taj čin zatvaranja 

poslodavce treba kažnjavati i to rigorozno - dapače- jer ako je onaj hoteljer iz senja uspio u dan uplatiti 800 tisuća kuna duga, onda se može na taj način uvjetvati- do sutra u toliko i toliko sati molim uplatu...

linić je isključiv ili ili   Very Happy
Linić je luđak. my way or no way.

Linić je i prije sezone znao tko koliko i zašto duguje. a najbolje zna koliko duguje ON tj njegova vlada mnogobrojnim poslodavcima i radnicima ali boli ga kurac dok ga ne objese ko Mussolinija na Piazza Loreto.

najveći dužnik je državni aparat. 79 milijardi eura. gdje su tu gomilu novaca spičkali? gdje? i da još nešto, ispred nosa mu se muvaju ratniprofiteri ali on dalje od svog psihopatskog nosa ne vidi. vidi neke sitne ribe u daljini i na njima se iživljava. to je čisti znak da je psihopata. kukavica i lažov jer nema hrabrosti ni muda se zaratit sa sebi ravnima nego gazi po slabijima. slabiji ne znači da su slabiji nego ih policijsko represivni aparat onemogućava da djeluju jer bez tog ustaško udbaškog MUP-a svi rvacki političari bi u roku desetak dana visjeli po banderama.

Gost

Anonymous
Gost

pa znao je , i upozorio i dana je mogućnost prilagodbe - ali jebiga, nisu se baš osvrtali na to...

meni je samo drago što sada sve plaće moraju ići kroz račun, nema više da će plaća radniku kasniti

napiši ti gdje to linić treba prvo udariti- čita on - možda osim što mu jebeš mater svaki drugi post- možda mu  još olakšaš  Very Happy

escaped

urbanstyle ::pa znao je , i upozorio i dana je mogućnost prilagodbe - ali jebiga, nisu se baš osvrtali na to...

meni je samo drago što sada sve plaće moraju ići kroz račun, nema više da će plaća radniku kasniti

napiši ti gdje to linić treba prvo udariti- čita on - možda osim što mu jebeš mater svaki drugi post- možda mu  još olakšaš  Very Happy
postoji nešto što dolazi prije svega toga. dvajst godina su krali zna se točno tko ( zato je i Lex Perković da ovaj ne krene pjevat njemcima o ustašlucima i udbašlucima u pretvorbi) i sad kad se ekipa nakrala za dvajst idućih generacija, e sad su odlučili da će sve ić po zakonu legalno. e nemože. nisu napravili reviziju tuđmanove pretvorbe. nisu uhapsili niti jednog ratnog profitera nit mu zaplijenili imovinu. e nemože to tako.

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
tempera3_ ::
urbanstyle ::a jojj..pa tek sada vidim da se prijavila tempera ....pa jel to moguće ?? mrdni malo tetka - jesi ti stvarno ti ili se opet netko zayebaje
  dobro jutro lipi moji  voajer-citatelji i posjetitelji ovog Cult wilagea... znam da se ponekad nadete u nedoumici shoku..po naški zbunjozi...kad citate ovaj pdf.... hahahahahahah ajde ti u curac!...bolje davaj neke dogodovštine od jurećih ejkulata...ti bokcha..odma se najzhim!
 a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

ja sam ovdi zadužena za klimanje s glavom - al si zaboravila   silly
   Koliko san  ja skužila, ako je virovat culoarima, ti si  postala glavna zavodnica po  Kultnima..jbg najprije Pizda  kojeg si odjebala zbog Esca kojem si navodno pala u zagrljaj pun  bombi i kalašnjikova , te  je  siroti Pizda  usljed razočaranja  ucviljen  demonstrativno  napustio ovaj  i osnova drugi forum.  Šta je ,je to je puno bolja perspektiva od perspektive shupka u kojoj si bila kad si došla na Kultne .Inače  prijice drago mi vidit da ti ljubacv cvjeta ali znaš mene kako san ja žena od bizmisa ima li šta  u tebe  uZagvozdu turista?

escaped

urbanstyle ::a jojj..pa tek sada vidim da se prijavila tempera ....pa jel to moguće ?? mrdni malo tetka - jesi ti stvarno ti ili se opet netko zayebaje
  dobro jutro lipi moji  voajer-citatelji i posjetitelji ovog Cult wilagea... znam da se ponekad nadete u nedoumici shoku..po naški zbunjozi...kad citate ovaj pdf.... hahahahahahah ajde ti u curac!...bolje davaj neke dogodovštine od jurećih ejkulata...ti bokcha..odma se najzhim!
 a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

Koliko san  ja skužila, ako je virovat culoarima, ti si  postala glavna zavodnica po  Kultnima..jbg najprije Pizda  kojeg si odjebala zbog Esca kojem si navodno pala u zagrljaj pun  bombi i kalašnjikova , te  je  siroti Pizda  usljed razočaranja  ucviljen  demonstrativno  napustio ovaj  i osnova drugi forum.  Šta je ,je to je puno bolja perspektiva od perspektive shupka u kojoj si bila kad si došla na Kultne .Inače  prijice drago mi vidit da ti ljubacv cvjeta ali znaš mene kako san ja žena od bizmisa ima li šta  u tebe  uZagvozdu turista?
jel tebi još uvijek fali curca?

Gost

Anonymous
Gost

tempera3_ ::  dobro jutro lipi moji  voajer-citatelji i posjetitelji ovog Cult wilagea... znam da se ponekad nadete u nedoumici shoku..po naški zbunjozi...kad citate ovaj pdf.... hahahahahahah ajde ti u curac!...bolje davaj neke dogodovštine od jurećih ejkulata...ti bokcha..odma se najzhim!

Very Happy   Very Happy   Very Happy  

ček ...ček...ima par grešaka alii  imam osiećaj daš me nakraju naguzit  Laughing ..još ne vjerujem da si ti 

ay u krac

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::
urbanstyle :: a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

Znaš kako bi reka tvoj najdraži  prijatelj Baban " Ne laje selo zbog drugog nego zarad sebe"  Tako samo se nadan da prija Urbičica nije vidila i ovu tvoju sklonost, Yebem mu uvik si mi bija  slabokarakteran al kontan da je to samo faza.Inače kako si mi ti? Kažu da si ti smistija sanaderu, sad je vidim Linić na meti...kako čujen gaće mu se na veliko tresu , čak je navodno i kala 20 deka od pustog straha, pa navodno i ono zatvaranje pa otvaranje hotela je bilo upravo zbog tebe..šta je je čovik ti se mora nekad i divit!

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle :: a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

ček ...ček...ima par grešaka alii  imam osiećaj daš me nakraju naguzit  Laughing ..još ne vjerujem da si ti 

ay u krac
 A vidi ja bi lipo odgovorila  svojoj  staroj priji  ako niišta    a i na kraju more li iko ikog više naguzit  ka ti jadnog Pizdu? (ako je virovat  tome šta se priča), mislin da ne more .Ali ako ti je neugodno o tome moremo mi o turistima,   pa  ka da Linić ovo čita on i onako ne more od straja ikud povirit a kamoli još  na forum samog   Eskića

escaped

Znaš kako bi reka tvoj najdraži  prijatelj Baban " Ne laje selo zbog drugog nego zarad sebe"  Tako samo se nadan da prija Urbičica nije vidila i ovu tvoju sklonost, Yebem mu uvik si mi bija  slabokarakteran al kontan da je to samo faza.Inače kako si mi ti? Kažu da si ti smistija sanaderu, sad je vidim Linić na meti...kako čujen gaće mu se na veliko tresu , čak je navodno i kala 20 deka od pustog straha, pa navodno i ono zatvaranje pa otvaranje hotela je bilo upravo zbog tebe..šta je je čovik ti se mora nekad i divit!
a jebešmumater, Liniću se ne piše dobro samnom ili bez mene pokušavam ga prizvat pameti ali ne ide lik je sjeban u možjane i sinapse...

a ono nisan te triba spašavat onomad na zlatnim stijenama u puli kad je bilo valovito triba san te pustit da roniš i postaneš podmornica...no, zbog te geste spašavanja dobija san plavu vrpcu jadrana za nesebično i herojsko spašavanje...

Gost

Anonymous
Gost

tempera3_ ::   Koliko san  ja skužila, ako je virovat culoarima, ti si  postala glavna zavodnica po  Kultnima..jbg najprije Pizda  kojeg si odjebala zbog Esca kojem si navodno pala u zagrljaj pun  bombi i kalašnjikova , te  je  siroti Pizda  usljed razočaranja  ucviljen  demonstrativno  napustio ovaj  i osnova drugi forum.  Šta je ,je to je puno bolja perspektiva od perspektive shupka u kojoj si bila kad si došla na Kultne .Inače  prijice drago mi vidit da ti ljubacv cvjeta ali znaš mene kako san ja žena od bizmisa ima li šta  u tebe  uZagvozdu turista?

ay u krac
 A vidi ja bi lipo odgovorila  svojoj  staroj priji  ako niišta    a i na kraju more li iko ikog više naguzit  ka ti jadnog Pizdu? (ako je virovat  tome šta se priča), mislin da ne more .Ali ako ti je neugodno o tome moremo mi o turistima,   pa  ka da Linić ovo čita on i onako ne more od straja ikud povirit a kamoli još  na forum samog   Eskića
 ti si poznata po tome da nikome ništa ne vjeruješ - čudim se  da sada vjeruješ culoarima  
pusti priče..nećemo mi o turizmu ovod..đava je taj linić..još će otkrit i da mi puno zarađujemo ,pričajmo o pisdi  Zubo - voliš ti njega spominjat -osta ti je u <3

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::jel tebi još uvijek fali curca?
a jebešmumater, Liniću se ne piše dobro samnom ili bez mene pokušavam ga prizvat pameti ali ne ide lik je sjeban u možjane i sinapse...

a ono nisan te triba spašavat onomad na zlatnim stijenama u puli kad je bilo valovito triba san te pustit da roniš i postaneš podmornica...no, zbog te geste spašavanja dobija san plavu vrpcu jadrana za nesebično i herojsko spašavanje...
 A  vidi koliko san ja imala čut Linić ne mora od straha kad se pomene tvoje ime a mislin i da  je Putin nešto produžio ko fol pecanje, a u biti sve je iz razloga jer se ne želi nać u situaciji da ga ti u maniri Ramba  nedaj Bože di zaskočiš yeba je ježu mater onda ! Opasan si  šta je je, navodno je i Darlica zbog tvojih ultimatuma nestala a kakos an imala čut pravo ti se curčila po forumu! Al dobro radije će mo mi o lipšoj strani života , vidin vala dragom Bogu ljubav cvita,  ima li šta maslina po istri?

Ovo za zlatne stjene te nisan curca razumila, ali  kad su se heroji mogli razumit?  Ko je kad pita Supermena da ponovi jer ga se nije skužilo,a vala koji curčev Supermen more bit bolji od našog  domaćeg Eska samobubice!

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle :: Very Happy   Very Happy   Very Happy  

ay u krac
 ti si poznata po tome da nikome ništa ne vjeruješ - čudim se  da sada vjeruješ culoarima  
pusti priče..nećemo mi o turizmu ovod..đava je taj linić..još će otkrit i da mi puno zarađujemo ,pričajmo o pisdi  Zubo - voliš ti njega spominjat -osta ti je u <3
  A vraga san ja po tom poznata, to si ti nešto pomišala, ka uvik, al dobro ja san te prihvatila kakva jesi šta ću.A  šta se tiče Pizde šta se mene tiče neznan šta reć nego da mi je ža..yebate najprije ga napucala Bfufyca ,  sad ti..pa nije ni čudo da mu je dopizdilo pa je otpičija napravit forum sam za sebe a s druge strane je da je meni Eskić drag ali razumin Pizdu da ga ne more gledati očima.

escaped

Ovo za zlatne stjene te nisan curca razumila, ali  kad su se heroji mogli razumit?  Ko je kad pita Supermena da ponovi jer ga se nije skužilo,a vala koji curčev Supermen more bit bolji od našog  domaćeg Eska samobubice!
onda ti nisi tempera. možeš ostat ali ako kreneš spletkarit, letiš sa foruma.

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::czigo gori od želje da mu jaranitza dođe...  Very Happy

a vidi ovo nisan vidila, yebate ko će se snać , eh ti baš ovo ee yebem mu..ma ljubi jaranca svog jarana dje čuo i nečuo:xi puno ga poozz, mada biće bidan ima puno biznis sa filipinkom susjedom, čin ne stigne na forum
Smile 

Gost

Anonymous
Gost

eto nisan ni došla odma bi me banira, e yebiga a samo par postova prije da mogu pisat , a yebem mu!Very Happy Very Happy 

escaped

eto nisan ni došla odma bi me banira,  e yebiga a samo par postova  prije da mogu pisat , a yebem mu!Very Happy Very Happy 
je, naravno sad sam ja Hitler ovo-ono. što se nisi registrirala odmah na ovaj forum nego otišla na bivši lavov i tamo prosipala otrov po svima? sad si kao ok jel? ma dajmenajme...

rekoh, počni spletkarit i brišem ti account. to je amen.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 29 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu