Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 16 od 43]

rollo tomasi

rollo tomasi

hvala ti sto vjerujes u moj sarm Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 650269930
moze jedna istinita zgoda u vezi sa sarmom?
a i za avatar bih ti nesto zelio reci, ali me strah...

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::hvala ti sto vjerujes u moj sarm Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 650269930
moze jedna istinita zgoda u vezi sa sarmom?
a i za avatar bih ti nesto zelio reci, ali me strah...

verujem Very Happy al delujes stidljivo , pusti ga da deluje
nece ti valda bamficka oteti pehar

moze zgoda
mozes i reci ... pucaj , necu ti nista Slap

rollo tomasi

rollo tomasi

ima jedna pricica o tome kako su se stjecajem okolnosti srela dva prijatelja i jedna njihova kolegica. svi se znaju jos iz skole. vazna napomena - prica je stara preko petnaest godina, dogodila se jos u vrijeme kad su klime u autima bile tesko dostupne. popili ljudi kaficu, napricali se i treba krenuti dalje za poslom. jedan od njih dvojice galantno kolegici ponudi da ce je odvest gdje treba. ona vec pristane, kad drugi koji se toga tek naknadno sjetio kaze - idi samnom, ja imam klimu u autu. zena malo zastane, razmisli i izabere komforniju opciju. a onaj prvi, malo povrijedjen, vice za njom - nikad ne bih rekao da ces dati prednost bescutnoj tehnici pred mojim neodoljivim sarmom! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 364988687 meni je ta pricica zakon.

a avatar? hm, ne dozivljavam ga Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 1371890812
ne osvrci se na moje primjedbe

Gost

Anonymous
Gost

Moze biti , pod pretpostavkom da se sve troje dobro znaju ako su vec kolege , tu sarm ne igra , nego komoditet ... mada je svejedno prvog povredila jer je izmenila odluku . ja bi je pustila da ide peske Zubo

otvoreni smo rollo ... vracam hladnu lepotu
ionako av nema veze samnom

rollo tomasi

rollo tomasi

znaju se jos od malena.
a ova primjedba za avatar je nesto sto u zivotu ne volim prakticirati. kad se nesto tice mene, onda moram reagirati da ne budem zgazen. a kad su drugi u pitanju, smatram da nije najuputnije nametati misljenje. ako se tebi svidja, to bi trebalo biti najvaznije. i naravno da nema veze s tobom. av + tekst daju nam mogucnost da stvaramo sliku o osobi s kojom komuniciramo. ova vrsta ljepote mi djeluje pomalo umjetno.
taman ako ti u rl nosis bejzbol palicu u torbici... Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 650269930

Gost

Anonymous
Gost

Onda je verovatno to ... izabran komoditet kroz salu i pretpostavku da se drugi nece naljutiti Wink
Primetila sam kako reagujes , tacno kako si opisao i verovatno da je to pametnije ali nismo svi isti i dobro je sto nije tako
Ova vrsta hladne lepote stavlja barijeru ispred ali ne znaci da nema toplinu u sebi ... mozda samo za odabrane .
Dali si nekad video takvu zenu ?
Ne bas ovakvu , ovde je sminka odradila dosta ... kad bi joj rastresao samo kosu delovala bi drugacije
Zenu koja ima nesto zbog cega te strah prici jer deluje daleko ... a neznas da je u stvari jako blizu

rollo tomasi

rollo tomasi

mda, mogao sam biti i suzdrzaniji. moguce i da biram komoditet kroz salu, a to mi se ne svidja bas uvijek.
evo zovu me na pice. opaska o hladnoj ljepoti slijedi kasnije. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 1371890812

rollo tomasi

rollo tomasi

vratio sam se.
toplina ispod maske. zanimljivo, i sigurno je tako kad to objasnjenje dolazi od zenske osobe. vjerojatno nemam dar prepoznavanja takvih osoba. mogu sad izazvati i podsmjeh forumske macho populacije, ali ja pored tako maskiranih prolazim bez volje da proniknem da li se sto krije ispod fasade. jednostavno me ne zanimaju.
razmisljam i vrtim film unazad. priznajem da je bilo situacija kad se ispod tople vanjstine krije potpuno hladna osoba. i to me otkrice iznenadi, narocito dok sam bio mladji. takodjer sam sretao one koje su hladne izvana i iznutra, no tu nema iznenadjenja.
a ono sto me obara su naizgled bespomocne manipulatorice. na njih redovito reagiram Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 364988687

Gost

Anonymous
Gost

Kako ?
Uspeju da te ulove u mrezu ili ih prepoznas i ocitas im bukvicu Laughing

rollo tomasi

rollo tomasi

he he, jedino sebi mogu ocitati bukvicu Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 364988687
redovito zavrsim u mrezi. slab mi je imunitet na njih. doduse, sad je nesto bolje jer kazem sto mislim, bez obzira na cijenu

Gost

Anonymous
Gost

večer,,rolo treba li pomoć oko podizanja imuniteta Very Happy

bela novi avatar -opet Very Happy

rollo tomasi

rollo tomasi

haj urby. da cujem iskusnu savjetnicu. sav sam uho tj. oko
vidis kud me odvelo komentiranje bellinog ava Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 364988687

Gost

Anonymous
Gost

rolo ti si vrlo simple man...nema kod tebe komplikacija....kod tebe je sam pao sam se razbio

evo polako čitam kako ti bela mjeri imunitet Zubo

Gost

Anonymous
Gost

yuuuuuuuuuuu ... izvinte ... ja se zanela citajuci nesto na drugom mestu
izvin'te Very Happy
rollo je sav tuzan sto mi je rekao komentar za avatar
nikako da ga ubedim da je to sasvim ok

Gost

Anonymous
Gost

avatar ti je previše lijep--bole me oči od te ljepote..inače ne preferiram nadprirodno lijepa lica..zbunjuju me

Gost

Anonymous
Gost

i mene bole ... al od tvoga Mise Zubo

PS ... znam , al nisam smela odmah promeniti jer me bilo strah da rollo ne pomisli da je zbog njegovog komentara , pa nece spavati od brige
rollo , sutra menjam ... a jeste , previse lepa ... sad sama sebi dodjem ko ruzno pache

Gost

Anonymous
Gost

mišo je ko reljef..tu imaš što i gledati..moš i gatat Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

gledala sam ga skoro na neka 2 snimka ... pa ono je strasno sta je postalo od coveka
aj na stranu pevanje ... khm khm , nikad nije ni znao ... al je bio kao neki shmeker za ona vremena ... ovo da se zapitas , dali docekati ovakvu starost

rollo tomasi

rollo tomasi

a ja. kako cu drugacije? nekad vrdam pa zelim podijeliti krivicu
citam malo sto ste dopisale ispod prozora. i urby ima primjedbu, kakvu takvu. nadovezuje se na ono moje o umjetnoj ljepoti.
bella, napravi kako hoces, zadrzi ga ako si ga izbrala, ili mijenjaj ako te volja. ako mi se ne bude spavalo od brige, morat cu od umora Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 253468018
a da se zbog slike osjecas lose, necu ni da cujem. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 650269930

Gost

Anonymous
Gost

ma zezam se rollo
bas zbog avatara da se brinem necu
na tu sam prvu naletela ... i od starta me je nesto mucila , te velika , te mala , te polovnicna ... vec sam skoro odustala ... i onda me mrzelo menjati
moram biti u drugom raspolozenju ... samo sam se igrala Wink

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::gledala sam ga skoro na neka 2 snimka ... pa ono je strasno sta je postalo od coveka
aj na stranu pevanje ... khm khm , nikad nije ni znao ... al je bio kao neki shmeker za ona vremena ... ovo da se zapitas , dali docekati ovakvu starost

več sam ti rekla laku noć...

ja ne bih voljela u straosti biti ovisna o nikome..poprilično je to ponižavajuće..smrt je moj odabir

ako bude sreće..moj odlazak bi trebo biti u punoj svijest..čista i uredna..u stolici koja se ljulja...knjiga mi je u ruci..zaklopim oči i odoh

Gost

Anonymous
Gost

niko ne voli biti zavistan u starosti ... a opet niko nemoze ni da bira
sta bude , bice

dobar ti odabir silly

Gost

Anonymous
Gost

Anabela ::ma zezam se rollo
bas zbog avatara da se brinem necu
na tu sam prvu naletela ... i od starta me je nesto mucila , te velika , te mala , te polovnicna ... vec sam skoro odustala ... i onda me mrzelo menjati
moram biti u drugom raspolozenju ... samo sam se igrala Wink

stavi boru čorbu i sve rješeno

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::
Anabela ::gledala sam ga skoro na neka 2 snimka ... pa ono je strasno sta je postalo od coveka

več sam ti rekla laku noć...

ja ne bih voljela u straosti biti ovisna o nikome..poprilično je to ponižavajuće..smrt je moj odabir

ako bude sreće..moj odlazak bi trebo biti u punoj svijest..čista i uredna..u stolici koja se ljulja...knjiga mi je u ruci..zaklopim oči i odoh

scenarij ti je svakako dobar. ali... ne ovisi o nama Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 16 2487213234

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::
stavi boru čorbu i sve rješeno

aaaaaaaaa ... hahahaha ... nasla sam mu sliku u odeci cetnickog vojvode ... hahaha ... osh tu ?

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 16 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu