treba pozitivno razmišljati.....
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::ma zezam se rollo
bas zbog avatara da se brinem necu
na tu sam prvu naletela ... i od starta me je nesto mucila , te velika , te mala , te polovnicna ... vec sam skoro odustala ... i onda me mrzelo menjati
moram biti u drugom raspolozenju ... samo sam se igrala
pa kad je kreten toliko svuda ruzan ... da ja to nema sanse da stavimurbanstyle ::treba pozitivno razmišljati.....
meni je tvoj av presladak tako kako viri a nisam ni znala sta jerollo tomasi ::Anabela ::ma zezam se rollo
bas zbog avatara da se brinem necu
na tu sam prvu naletela ... i od starta me je nesto mucila , te velika , te mala , te polovnicna ... vec sam skoro odustala ... i onda me mrzelo menjati
moram biti u drugom raspolozenju ... samo sam se igrala
ma oke. kad smo vec komentirali avatare, imam potrebu da pojasnim svog. ne znam jesam li dovoljno surfao trazeci pogodnu sliku za svoj, ali sve sto sam vidio da bi bili neki muskarci, ovakvi ili onakvi, ne cini me zadovoljnim. a slika rolla tomasija jednostavno ne postoji
pa sam odabrao scrata, cini mi se prikladan.
urbanstyle ::pomice mi ludo rastu...morala sam jednu divljakušu jutros presaditi..zauzela je mjesta u pitaru kao da je sama na ovome svijetu...
jučer mi moj Pas pobjegla..topla je -kuja jedna..ima 14 godina i luda je ko kupus...jednostavno je uvatila šprint i ne doživljava me...nestala je u sekundi...
tražila sam je ..poslala poruke svima ...i ništa
kćer mi jutros otvori fejs..a kad tamo gospođica na udarnim viestima..čitav fejs je ocupirala...
našao je jedan dječak poslije sat vremena kako je meni utekla...malac je odveo doma, nahranio okupao u to je došla gospođa majka i izbacila oboje iz kuće
dječarac se našao u parku kada je naišla jedna gospođa koja je preuzela sve u svoje ruke..odvela Pasa u vetrinarsku stanicu i tamo je ostavili
naravno, ja sam jutros išla po nju...pošto je to stari pas..nisam je čipirala..ali sam jutros morala platiti i čipiranje..i boravak..i iiii ..yeben li joj mater ..uzeše mi zadnjih 300 kuna
urbanstyle ::ubili su nekog ..a nemam pojma koga..biće neka faca čim je bilo na dnevniku
urbanstyle ::sad ću vas pozdraviti...evo jedna ura ii još mi se komp sad ugasio
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu