Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 28 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

Penelopa ::Evo me Very Happy shvatio je da me previše voli :good: pa me odbaniral!

Tamjan ukrasni sam kupila skupa sa cvijećem, a zahvalan je jako, raste ko lud. Znači, kupi jedan i posadi ga bilo di, primi se odmah čudo jedno. Onda samo otkineš grančicu i upikneš di vidiš da ima beštija. Ja se onako malo poigrala, kad vidi stvarno uspjelo....Shocked prije su mi na čeri pomice dolazile neke sitne mušice jer pome mirišu ko lude, ja piknem tamjan nema ih više. 

Eskovo iskustvo sa tamjanom biće iz doba kad je bio ministrant pa kadio iza popa Very Happy Very Happy
tražila sam tamjan -sadnice- ali bezuspješno za sada

bazilija

bazilija

urbanstyle ::
bazilija ::
urbanstyle ::cow   pozdrav svima

ma duuuša moja, javilo se Chekkiss

aj pazi na se, kozo, i javise ponekad Behave

sad vjerojatno (obzirom da je sedmi mjesec) idu normalni ljudi na godišnji, pa računam da i ti ideš- gdje ćeš inače

pozdrav i tebi baso

pa normala da sam bila na odmoru Zubo 

bazilija

bazilija

Penelopa ::U jagodu sam utaknula grančicu mirisnog tamjana i ošli nametnici. Fine,fine,jagode...Smile

Jagoda, kako ti je s umetnutom grančicom mirisnog tamjana? Zubo Zubo Zubo 

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::tražila sam tamjan -sadnice- ali bezuspješno za sada

Pitaj rasadnike koji prodaju cviće Smile

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::
Penelopa ::U jagodu sam utaknula grančicu mirisnog tamjana i ošli nametnici. Fine,fine,jagode...Smile

Jagoda, kako ti je s umetnutom grančicom mirisnog tamjana? Zubo Zubo Zubo 
Laughing Sofizam!!!!!!

Jagoda bar nema nametnika silly

Gost

Anonymous
Gost

Rollooooooooooooo gde si ... javi se
cekam tikvice :good: 

Gost

Anonymous
Gost

to su već sigurno neke grande tikve [img]Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 28 Sei5 [/img]

Gost

Anonymous
Gost

usput, meni tikvice nisu uspjele, fino su rasle..počele cvijetati...i tu je sve stalo...na kraju se osušila Crying or Very sad

bazilija

bazilija

urbanstyle ::to su već sigurno neke grande tikve Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 28 <a href=Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 28 Sei5  " />

haha kako izviruje iza listova, stidna neka bundava Shy Very Happy 

Gost

Anonymous
Gost

Sta se pravite blesavi Rant 
Hoce li mi neko reci gde je ROLLOOOOOOOO ????

Gost

Anonymous
Gost

rolo sada bere poloprovredu i skladiši  je

Gost

Anonymous
Gost

pa ne spava na poljoprivredi ... moze lupit tacku

Rolloooooo pozdrav Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 28 Kolobok_addon_air_kiss

Gost

Anonymous
Gost

a jojj..pa tek sada vidim da se prijavila tempera ....pa jel to moguće ?? mrdni malo tetka - jesi ti stvarno ti ili se opet netko zayebaje

Gost

Anonymous
Gost

videla i ja ... al ne poznajem zenu , osim po pominjanju

Gost

Anonymous
Gost

to ti e najlipša žena sa svih ovozemaljskih foruma ...usput je majka i domaćica ..a ima i vrtal sa cucumarima

Gost

Anonymous
Gost

cini mi se da je u nekom takvom kontekstu i pominjana ... kao prelepa ...
pamtim ja
aj sad ti cucmari ... to joj bas nije trebalo al niko nije savrsen Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

šta fali cucumarima, ja najviše volim jesti cucumare -onako samo oguljene i zericu posoljene

Gost

Anonymous
Gost

a nista im ne fali ... al ih teze varim
ja volim tarator
sa jacim kiselim mlekom ili pavlakom izmesani
ostale varijante kroz salate su mu ko kamen da sam prgutala

Gost

Anonymous
Gost

cucumar moraš kada ga kreneš spravljati prvo odrezati one završetke i onda sa tim završetcima protrljati gornju i donju stranu, izađe gorčina, a i on postane ukusniji..što će reći- neće ti pasti na želudac...

tarator- jel se stavi i češnjak u to ?

i meni je to super, onako hladno iz fižidera 

belaa moram offf ..čitamo se

Gost

Anonymous
Gost

aj ,..... stavi se malo cesnjaka ... a moze i mirodjije
cujemo se Chekkiss

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::a jojj..pa tek sada vidim da se prijavila tempera ....pa jel to moguće ?? mrdni malo tetka - jesi ti stvarno ti ili se opet netko zayebaje
  dobro jutro lipi moji  voajer-citatelji i posjetitelji ovog Cult wilagea... znam da se ponekad nadete u nedoumici shoku..po naški zbunjozi...kad citate ovaj pdf.... hahahahahahah ajde ti u curac!...bolje davaj neke dogodovštine od jurećih ejkulata...ti bokcha..odma se najzhim!

Gost

Anonymous
Gost

tempera3_ ::
urbanstyle ::a jojj..pa tek sada vidim da se prijavila tempera ....pa jel to moguće ?? mrdni malo tetka - jesi ti stvarno ti ili se opet netko zayebaje
  dobro jutro lipi moji  voajer-citatelji i posjetitelji ovog Cult wilagea... znam da se ponekad nadete u nedoumici shoku..po naški zbunjozi...kad citate ovaj pdf.... hahahahahahah ajde ti u curac!...bolje davaj neke dogodovštine od jurećih ejkulata...ti bokcha..odma se najzhim!
 a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

ja sam ovdi zadužena za klimanje s glavom - al si zaboravila   silly

escaped

urbanstyle ::
tempera3_ ::
 a ne znam , neću se ja još upuštati s tobom u beside, nekako mi ne sličiš na sebe, šta ću ti ja pričat o jurećim ejkulatorima, to je područje od autora..

ja sam ovdi zadužena za klimanje s glavom - al si zaboravila   silly
nije to tempera. to je cigo ili pizda.

Gost

Anonymous
Gost

prie czigo

escaped

urbanstyle ::prie czigo

cigo je. ali nesmijem nikom reć... Cigo pizda ti materina javi se ili ti gasim duplić!

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 28 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu