Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 24 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::
urbanstyle ::nevjerojatno je to..ali baš nevjerojatno

bez obzira što moraš napraviti u nekoj instituciji jednostavno moraš proći kroz besbotrebne komplikacije...iako je sve jasno , i nema uopće razloga da se nešto komplicira...to se ipak događa...

ma treba im ući s utokom i sve ih raskupusat

jel ti to eska dozivljaš Zubo

Gost

Anonymous
Gost

pametnom ne treba naglašavati da su na tavanu stara govna Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 2736117800

a sta cemo mi sto nemamo tavan ... cekati kaku sa kesicom na izduvnom trapu goluba ? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 253468018

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::tko zna kako će povrće izgledati kad ti odeš u pemsiju..ne gine ti raditi do 80

inače..petrusimul i selen se ne smiju saditi blizu jedan drugoga..danas mi to rekla jedan bakota na pazaru..eto svašta moš naučit Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 364988687

ma uvijek će se naći prava sadnica od koje dobre duše.....valjda Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 4208942322

ovo za selen i peršin mi je poznato....baka korčulanka to je uvik govorila.....e sad zašto ne blizu jedno drugome to sam zaboravila Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 364988687

escaped

balega od krave. ako od toga u Indiji rade one štapiće koji mirišu i ne škode ljudima neće škodit ni tebi i povrtću...

escaped

escaped ::balega od krave. ako od toga u Indiji rade one štapiće koji mirišu i ne škode ljudima neće škodit ni tebi i povrtću...

di je bazino ercegovačko mafijško poduzetništvo? mogla je iz Irske dofurat barem dva vagona kravljih balega i tu prodavat.

Gost

Anonymous
Gost

Jučer mi je jedna vrtlarica rekla na 5l vode otopiti 1 svježi kvasac i gnojit sa time jednom tjedno,
kaže čisti B vitamin Smile

escaped

Penelopa ::Jučer mi je jedna vrtlarica rekla na 5l vode otopiti 1 svježi kvasac i gnojit sa time jednom tjedno,
kaže čisti B vitamin Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 650269930

pa to ja pijem skoro svaki dan...pivo se to zove.

Gost

Anonymous
Gost

Jel bezalkoholno...? Smile

escaped

Penelopa ::Jel bezalkoholno...? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 650269930

moš prolit i alkoholno onda će povrće počet tulumarit i jebavat se po pitarima...bolje bezalkoholno jer biljke ne podnose alkohol...

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::

moš prolit i alkoholno onda će povrće počet tulumarit i jebavat se po pitarima...bolje bezalkoholno jer biljke ne podnose alkohol...

Već tulumare. Stavila različite biljke skupa, nek se druže.
Da, baš bi im dala alkohol, haha

escaped

Penelopa ::

Već tulumare. Stavila različite biljke skupa, nek se druže.
Da, baš bi im dala alkohol, haha

pa oprašuju se čemu služe pčele? čuo sam da će i pčele uskoro napustit ovu vukojebinu gdje teče med i mlijeko...onda više neće teć med a bome ni mlijeko osim ono u prahu od dinosaurusa...večeras vidim dolaze u pulu šleperi iz Turske puni mesa. meso je samo naziv u tom "mesu" nema ni m od mesa.

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::
urbanstyle ::nevjerojatno je to..ali baš nevjerojatno

bez obzira što moraš napraviti u nekoj instituciji jednostavno moraš proći kroz besbotrebne komplikacije...iako je sve jasno , i nema uopće razloga da se nešto komplicira...to se ipak događa...

ma treba im ući s utokom i sve ih raskupusat

jel ti to eska dozivljaš Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 2493160508

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 277638789 Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 277638789 da bi rec rekel

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::balega od krave. ako od toga u Indiji rade one štapiće koji mirišu i ne škode ljudima neće škodit ni tebi i povrtću...

imam info..da ima za nabaviti eko gnjoivo u briketama..

itaka girl..nije loše i ovo sa kvascem..ma sve ću smixat ....

escaped

a moš koristit i kavu kao gnojivo odnosno talog od kave kad je popiješ. ili odeš u neki birc pa zamoliš da ti spreme ono što bacaju kad rade espesso u neku vreću za smeće. plus toga talog od kave je dobar protiv puževa jer puževima smeta kava.

evo kako se to radi:

http://www.greenplanet.com/great-coffee-great-fertilizer/

ima još:

http://www.canadiangardening.com/how-to/organic-gardening/six-eco-friendly-diy-fertilizers/a/29962

Gost

Anonymous
Gost

a moš koristit i kavu kao gnojivo odnosno talog od kave kad je popiješ. ili odeš u neki birc pa zamoliš da ti spreme ono što bacaju kad rade espesso u neku vreću za smeće. plus toga talog od kave je dobar protiv puževa jer puževima smeta kava.

evo kako se to radi:

ima još:

http://www.canadiangardening.com/how-to/organic-gardening/six-eco-friendly-diy-fertilizers/a/29962

Remember Starbuck, alone, in the USA apparently produce coffee waste to the equivalent to the weight of 4 x 747 planes a year..What a waste, in more ways than one.

fora bi bilo ovo proizvoditi..i tak i tak to bacaju..tnx

bazilija

bazilija

sve sam uvjerenija da ćeš kupiti umjetno gnojivo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 3812214803

Gost

Anonymous
Gost

samo da znate ... na pijaci i po radnjama sve se crveni ... jagodeeeeeeee Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 98290982
gde mi je sad sampanjac ... nikako da se usaglasim Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 1371890812

escaped

bazilija ::sve sam uvjerenija da ćeš kupiti umjetno gnojivo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 3812214803

šta će joj umjetno gnojivo? i kakvo je to umjetno gnojivo?

escaped

evo kako se to radi:

ima još:

Remember Starbuck, alone, in the USA apparently produce coffee waste to the equivalent to the weight of 4 x 747 planes a year..What a waste, in more ways than one.

fora bi bilo ovo proizvoditi..i tak i tak to bacaju..tnx

evo ja bacam ideje ali Linić ne sluša. jebo mu pas mater koja ga je ostavila u obdaništu. otud on vuče komplekse i fobije sa pedeveom i ostalim porezima. njega treba poslat na elektrošok terapiju. imam ja jedan taser koji ubija sve mušice u glavi rvackih političara. zauvijek. ima i kontraidikacija jer sa mušicama pogine i političar.

Gost

Anonymous
Gost

bazilija ::sve sam uvjerenija da ćeš kupiti umjetno gnojivo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 3812214803

Jesi čuo za eko gnojivo na bazi minerala od vulkanskih stijena,kažu da biljke uz to rastu ko lude.

escaped

Penelopa ::

Jesi čuo za eko gnojivo na bazi minerala od vulkanskih stijena,kažu da biljke uz to rastu ko lude.

da, to znam ali neznam zašto biljke rastu ko lude? zar i biljke polude?

Gost

Anonymous
Gost

ugl. u tijeku je transport govana od golubova ..rekli su mi da ću dobit i jednu vrećicu od zečeva...kafu sam već sušila..tako da ću zapravo sve isprobati...

kafa me spizdila noćas...zamisrisala mi cijela kuća u 2:00 ure..po noći Surprised

Gost

Anonymous
Gost

da, to znam ali neznam zašto biljke rastu ko lude? zar i biljke polude?

Biljke reagiraju na okolinu, ako zalijevaš,gnojiš, voliš (posebno ovo zadnje) ne vidim zašto ne bi bilo rezultata. Evo meni na balkonu već maleni plodovi cherry rajčice Dancing1 .. a brala sam i jagode (bile slatke čudo jedno) a ukućani mi danas kažu da je ptić došao u goste i čokao jagode,mamicu mu Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

urbanstyle ::ugl. u tijeku je transport govana od golubova ..rekli su mi da ću dobit i jednu vrećicu od zečeva...kafu sam već sušila..tako da ću zapravo sve isprobati...

kafa me spizdila noćas...zamisrisala mi cijela kuća u 2:00 ure..po noći Surprised

Da ja popijem kavu u 2 ponoći, bogme bi ljubila strop pogledom dva dana Very Happy

Gost

Anonymous
Gost

cujem danas kazu ... na pijaci strucak rasadjenog cherija u saksiji sa sve zemljom ... manje od 1 evra Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 24 1453884616

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 24 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu