Kultni forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kultni forum

Kultni

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum

+7
Leon
Plovak
Cat_
bazilija
escaped
rollo tomasi
zingaro
11 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 7 od 43]

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::raste temperatura a s njom i travica. ja cu jos koji dan pricekati s pljevljenjem jer ako sad idem okopavati, za nekoliko dana morat cu opet. iz pouzdanih izvora cujem da i jedna novokomponirana poljoprivrednica tako radi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 277638789

čitaš joj blog iliiii silly

pozz rolooo

rollo tomasi

rollo tomasi

urbanstyle ::
rollo tomasi ::raste temperatura a s njom i travica. ja cu jos koji dan pricekati s pljevljenjem jer ako sad idem okopavati, za nekoliko dana morat cu opet. iz pouzdanih izvora cujem da i jedna novokomponirana poljoprivrednica tako radi Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 277638789

čitaš joj blog iliiii Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 253468018

pozz rolooo

ej Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1071211947
jok, citam joj misli Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930

Gost

Anonymous
Gost

rollo tomasi ::

čitaš joj blog iliiii Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 253468018

pozz rolooo

jok, citam joj misli Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930

postat ćeš naš stručni suradnik što se tiče ratarstva..pazii kad banfička počne koristiti tvoje savjete

rollo tomasi

rollo tomasi

pozz rolooo

postat ćeš naš stručni suradnik što se tiče ratarstva..pazii kad banfička počne koristiti tvoje savjete

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 277638789
ne znam vise jesam li se pohvalio da sam posijao sjeme cherry poma? u devet minijaturnih pitarica, drzim ih na suncu i redovito zalijevam. sad ih je osam. jednoga je pas prevrnuo, zemlja se rasula a ja ovako corav nisam imao volje ni traziti sjemenku Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1371890812

Gost

Anonymous
Gost

...zemlja se rasula a ja ovako corav nisam imao volje ni traziti sjemenku Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1371890812

dobro je ... nisam jedina cora Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 98290982
da se upoznamo ... minus 2 ... sto znaci da su mi svi ljudi lepi ... dok ne stavim naocare

rollo tomasi

rollo tomasi

a ja sam isto toliko u plusu. i meni su ljudi lijepi dok ne stavim naocale Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930
a neki su mi jos ljepsi kad ih stavim Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1071211947

Gost

Anonymous
Gost

ti sto su ti lepsi sa cvikama ... njih sigurno mnogo volis
lepota je u oku posmatraca

rollo tomasi

rollo tomasi

Anabela ::ti sto su ti lepsi sa cvikama ... njih sigurno mnogo volis
lepota je u oku posmatraca

a znaaam, tako sam nesto i mislio dok sam pisao post. bit ce da vibra ostala, a tvoji su je senzibilni perceptori uhvatili. al' badava mi, kad oni mene ne vole Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1805953252
tako to valjda ide u zivotu

Gost

Anonymous
Gost

Rollo ... proci ce i to
bolje biti sam nego u losem drustvu koje ne ceni ono sto moze imati Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 1071211947

rollo tomasi

rollo tomasi

Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930 Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930
a jos bi me i urby grdila da se ne smijem samosazaljevati.
umor me nadjacava. citamo se sutra. nocka vam. san nek odnese sve brige.

Gost

Anonymous
Gost

lepo spavaj ... ujutro ces biti kao nov Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 3630314092

Gost

Anonymous
Gost

Što me podsjeti upitati.. Koji su znakovi gubljenja vida? Je l ' kada blago počneš žmirkati? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 705485277
Rollek, što bi rekao moj dobar prijatelj u sličnim situacijama; poslije kiše dolazi sunce! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930

escaped

whisperer ::Što me podsjeti upitati.. Koji su znakovi gubljenja vida? Je l ' kada blago počneš žmirkati? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 705485277
Rollek, što bi rekao moj dobar prijatelj u sličnim situacijama; poslije kiše dolazi sunce! Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930

znakovi gubljenja vida su kad ne vidiš ono što ti je ispred nosa.

Gost

Anonymous
Gost

zavisi dali si u minusu ili plusu

kad si u minusu skupljas oke i centriras ono sto ti je u daljini da bi izostrila
kad si u plusu obicno mahinalno udaljujes ono sto citas , da bi ti jasnija bila slova ( taj slucaj jos nisam bez obzira na godine )

escaped

Anabela ::zavisi dali si u minusu ili plusu

kad si u minusu skupljas oke i centriras ono sto ti je u daljini da bi izostrila
kad si u plusu obicno mahinalno udaljujes ono sto citas , da bi ti jasnija bila slova ( taj slucaj jos nisam bez obzira na godine )

isti kurac. u oba slučaja ti je vid u kurcu.

Gost

Anonymous
Gost

escaped ::
whisperer ::Što me podsjeti upitati.. Koji su znakovi gubljenja vida? Je l ' kada blago počneš žmirkati? Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 705485277

a a ... to su znakovi rasejanosti , zaljubljenosti , Alchajmera , briga, zaboravnosti ...
izbrati opciju koja ti odgovara Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 253468018

Gost

Anonymous
Gost

moze to imati i svoje prednosti ... ceo zivot pored mene promicu ljudi koje ne pozdravim jer vise i ne obracam paznju ... ali se uspesno vadim na coravost

jel nosis cvike esco ?

escaped

Anabela ::

a a ... to su znakovi rasejanosti , zaljubljenosti , Alchajmera , briga, zaboravnosti ...
izbrati opciju koja ti odgovara Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 253468018

to su znakovi brainwashinga.

escaped

moze to imati i svoje prednosti ... ceo zivot pored mene promicu ljudi koje ne pozdravim jer vise i ne obracam paznju ... ali se uspesno vadim na coravost

jel nosis cvike esco ?

samo cvike. ostalo mi ne treba.

Gost

Anonymous
Gost

sad da se ja pitam sta li je to ostalo Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 978158197

Gost

Anonymous
Gost

jel nosis cvike esco ?

U mene su češći slučajevi kada me netko na ulici pozdravi i započne razgovor sa mnom, a ja ne znam tko je. Tu sam se uvježbala da skroz normalno vodim konverzaciju, nabacim koju foru, ali samo s jednim pravilom; ne spominjem ničija imena jer je to čisti zaheb, a kasnije i velika sramota..
Odoh pomalo društvance, čitamo se.. Smile

escaped

whisperer ::

jel nosis cvike esco ?

U mene su češći slučajevi kada me netko na ulici pozdravi i započne razgovor sa mnom, a ja ne znam tko je. Tu sam se uvježbala da skroz normalno vodim konverzaciju, nabacim koju foru, ali samo s jednim pravilom; ne spominjem ničija imena jer je to čisti zaheb, a kasnije i velika sramota..
Odoh pomalo društvance, čitamo se.. Aleja Kapulice -zadnja pošta Kultni Forum - Page 7 650269930

mene ljudi pozdravljaju po ulici a ja ih ne jebem ni pol posto. ja kad idem, idem ne obazirem se na prirodu i društvo...

Gost

Anonymous
Gost

to vec ima veze sa necim drugim a ne cvikama

laka ti noc

Gost

Anonymous
Gost

mene ljudi pozdravljaju po ulici a ja ih ne jebem ni pol posto. ja kad idem, idem ne obazirem se na prirodu i društvo...
pa priznaj da si cora i da ne zveras okolo naokolo jer je besmisleno kad ne vidis
ja priznala i sal lakse pichim napred ... niko mi ne uzima za zlo
cvike nosim samo u kuci

escaped

pa priznaj da si cora i da ne zveras okolo naokolo jer je besmisleno kad ne vidis
ja priznala i sal lakse pichim napred ... niko mi ne uzima za zlo
cvike nosim samo u kuci

ma ne vidim nikoga. neću da vidim nikoga samo prođem uopće ne registriram rvate pun mi ih je kurac do povraćanja. neću i dokurčili su mi. povrač rig i sve ostalo ne podnosim rvate i točka, Period. prolazim ulicom i ne vidim nikoga.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 7 od 43]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu