kako je samo taj autek uletio u kadar
Kultni forum
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Anabela ::Za biljne vasi moraces se obratiti pusacima
Kad su u manjem broju moze pomoci nikotinska tecnost . Sakupi bar 10-15 ostataka od cigareta i potopi ih na nekoliko dana u litar vode . Prvo rucno ocisti biljku dokle god mozes da dopres i onda je dobro nasprejisi tom smrdljivom tecnoscu . Pa ponovi nekoliko puta na 4-5 dana .
Ako nece da odu ... apoteka
paaa mogu ti rećiescaped ::Anabela ::Za biljne vasi moraces se obratiti pusacima
Kad su u manjem broju moze pomoci nikotinska tecnost . Sakupi bar 10-15 ostataka od cigareta i potopi ih na nekoliko dana u litar vode . Prvo rucno ocisti biljku dokle god mozes da dopres i onda je dobro nasprejisi tom smrdljivom tecnoscu . Pa ponovi nekoliko puta na 4-5 dana .
Ako nece da odu ... apoteka
nema potrebe. samo neka biljnim vašima kaže: od danas vam je esco admin. vidjet će kako će si vaške odmah izbrisat accounte i odskakutat na susjedovu njivu...
bazilija ::kako je samo taj autek uletio u kadar
urbanstyle ::bazilija ::kako je samo taj autek uletio u kadar
ima širokokutni fotić ...a stolica je old skul
vidim polijepe kate.....šimšir...ma imaš ti tu dosta prostora za još cvijeća i povrća...ali fina ti okućnica
whisperer ::urbanstyle ::bazilija ::kako je samo taj autek uletio u kadar
ima širokokutni fotić ...a stolica je old skul
vidim polijepe kate.....šimšir...ma imaš ti tu dosta prostora za još cvijeća i povrća...ali fina ti okućnica
Stolicu sam izvukla iz podruma i poslužila je svrsi. Svako toliko bih na nju sjela, onako umazana, i uzdisala.. : ))
urbanstyle ::rolek..dok me vidiš ja ću već biti poviše općine al ugl.dobar ti dan i večer
whisperer ::Kratka kavica i kradem trenutak za piskaranje...
Htjedoh još sinoć napisati da se Rollo sigurno muva po eventima s onom svojom Amerikankom, a nas tu farba..
Usput, Rolleku dugujem sliku komadića vrta kojeg sam hrabro mlatila motikom. Još s lijeve strane imam pripremljene četiri rupice, ali to dovršim za vikened. Nije reprezentativno, ali je dokaz!
Anabela ::rollo ... kako je bilo na izlozbi ?
Anabela ::eeee
sad se vidi
i kazes kamenje pod travom ? ... lakse ti je pronaci kamenje , odneti ga , osisati travu , pa onda vratiti
pazi na ruzmarin da ga ne unistis
rollo tomasi ::Anabela ::rollo ... kako je bilo na izlozbi ?
vec sam nesto spominjao dvije stranice unazad. ono sto je svakako bilo dobro da se nije okupila nikakva kvazi elita. ljudi koji su dosli mozda nisu vrhunski autoriteti za kiparstvo i nitko nije nametao svoje misljenje kao ultimativno sto je atmosferu cinilo vise nego prijatnom. ja sam eksponate vidio vec prije, i strahovao sam da necu ostvariti potrebnu razinu komunikacije da bih shvatio sto je pjesnik htio reci. medjutim, ovdje je sve bilo poslozeno po nekim ciklusima (fazama) i priznajem, tako vidjeno puno mi je bolje sjelo. covjek se bavi pitanjima filozofije, prapocetaka, svemira, umjetnikovih dvojbi i pogleda, i ponesto sam i shvatio.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu